Je wilt iets teweeg brengen. In je organisatie. In je team. In jezelf. Greep beweegt graag met je mee. Of geeft tegengas. Het draait bij Greep om de dynamiek. De kracht om te verbinden en te vernieuwen. Greep is een hechte maatschap van onafhankelijke organisatieadviseurs die maatwerk leveren voor uiteenlopende opdrachtgevers. Wat hen verbindt is de wil om werkelijk waarde toe te voegen. Van grote vraagstukken tot ogenschijnlijke details. Dit leidt tot duurzame samenwerkingen.

Wie

Greep telt zes senior adviseurs die allen nauw samenwerken in eigenheid. In 1989 besloot een aantal organisatieadviseurs de krachten te bundelen. Sindsdien werkt Greep met bezieling aan het effectief ontwikkelen van organisaties.

Maak kennis

Wat

Samen met jou verkent Greep de vraag vanuit meerdere perspectieven. Resultaat en inspiratie. Cultuur en structuur. Verleden, heden en toekomst. Context en bestaansgrond. Wat je veroorzaakt en wat zich ontvouwt.

Lees verder

Waarom

Wat Greep beweegt? Greep wil je precies dat aanreiken waarmee je grip krijgt op wat er speelt in je organisatie. Zodat je kunt groeien. Als organisatie, als team, als mens. En soms, nee meestal, betekent dat loslaten. Blijven verbinden en vernieuwen. Het motto is: ontspannen ondernemen vanuit oprechte nieuwsgierigheid. Greep wordt vrolijk als dat leidt tot prettiger en effectiever functioneren.
Lees verder

Waar

Een vraag voor, over of aan Greep? Neem contact met ons op:

Contact