Wie

Greep telt zes senior adviseurs die allen nauw samenwerken in eigenheid. In 1989 besloot een aantal organisatieadviseurs de krachten te bundelen. Sindsdien werkt Greep met bezieling aan het effectief ontwikkelen van organisaties.

Pieter Parie

verbindend, optimistisch, inspirerend

Pieter (1958) zet met liefde zijn tanden in bestuurlijk complexe organisaties. Hij houdt van werken met gedreven professionals die zich willen committeren aan het resultaat. Door samen grenzen te verkennen en te verleggen daagt hij je uit tot ongekende avonturen. Pieters betrokkenheid is onvoorwaarlijk en inspirerend.
pp.advies@xs4all.nl
06-53165127

Aleid Tiemersma

vrijmoedig, daadkrachtig, onconventioneel

Aleid (1944) ontrafelt vastgelopen patronen en complexe organisatievraagstukken. Zij wandelt met je mee, confronteert, adviseert en ontwikkelt scenarios met boeiende nieuwe perspectieven. Zo coacht zij ook individuen en organisaties, zowel in Nederland als op Aruba, Curaçao, Sint Maarten en de BES-eilanden. Ze spreekt vloeiend Papiamentu. Daar waar de reisafstand te groot is, coacht zij succesvol via internet. Van raad van bestuur tot portier, Aleid inspireert, stimuleert, toont nieuwe wegen en ongebaande paden.
altiemersma@planet.nl
06-55160700

Marlies Koorman

aandachtig, grondig, onderzoekend

Marlies Koorman (1953) adviseert teams en directies over complexe vraagstukken. Als directeur en crisismanager bij woningcorporaties, hulpdiensten en de overheid leerde zij bestuurlijke verhoudingen van binnenuit doorgronden. Zij ontving van de gemeente Utrecht de burgemeesterspenning voor haar doortastende manier van advisering. Ze onderzoekt problemen door en door, tot de kern boven tafel komt. Zorgvuldig en vol humor daagt Marlies mensen uit een scherpere koers te varen.
recompose@planet.nl
06-53416782

Karin Herrebout

Moile Moile

Aandacht geven en krijgen In presenteren, communiceren & leiderschap

Karin (1967) treedt als regisseur op voor leidinggevenden en professionals die hun gedragsrepertoire willen uitbreiden. Karin registreert, analyseert en regisseert. Om van binnenuit belemmerende overtuigingen te doorbreken. En van buitenaf gewenst gedrag aan te leren. Dit leidt tot direct zichtbare veranderingen. Op organisatievraagstukken werpt zij een heldere blik vanuit een systemisch perspectief. Ook geeft zij spraakmakende trainingen Publieksgericht Presenteren voor sprekers en docenten Hoger Onderwijs.
karin.herrebout@moile.nl
06-53456090
www.moile.nl

Nanny de Bruin

Organisatieontwikkeling

Bezield werken met Resultaat.

Nanny (1961) kan ondernemers en managers met scherpte en humor verleiden tot een andere blik op hun organisatie en zichzelf. Zij is een geëngageerde gesprekspartner van directies bij complexe organisatievraagstukken. Vaak voor retail- en familiebedrijven. Haar jarenlange ervaring binnen ING en Ahold gebruikt zij om managementteams op een hoger plan te brengen. Zij benoemt die zaken die nodig zijn om echt verantwoordelijkheid te kunnen nemen. Haar manier van werken nodigt uit tot reflectie en nieuwe inzichten.

contact@nannydebruin.nl
06-52551338
www.nannydebruin.nl

Ivo Bruinsma

Doortastend, zorgvuldig, behulpzaam

Ivo (1965) voert de dialoog oprecht, zorgvuldig en precies. Hij weet je treffend te raken. Met een gevatte opmerking houdt hij het aangenaam. Hij werkt het liefst met teams aan het vergroten van eigenaarschap en zelfsturing. Ivo is verbindend, betrokken, zorgzaam en volhardend.

ivo.bruinsma@groeiwinst.nl
06-52432452
www.groeiwinst.nl